Therapie
&
Coaching

“Het grote doel van therapie vat ik graag samen als bevrijding. Vrij worden van negatieve overtuigingen, belemmeringen en oude pijn. En dan zien wie je echt bent ”

Hoe ik werk​

Het geven van therapie en coaching is voor mij ambachtelijk werk. Het is beslist geen productiewerk, want ik wil er echt de volle aandacht voor hebben. Ik trek voor elke sessie twee uur uit en heb maximaal drie cliënten per dag. Niet dat een sessie twee uur moet duren, want als het klaar is voor dat moment, dan is het klaar. Ik werk liefdevol en voorzichtig, ik weet uit eigen ervaring hoe het is om aan de andere kant te zitten. Liefdevol en voorzichtig is beslist niet soft, het kan juist behoorlijk confronterend zijn. Want het gaat soms over die delen van jezelf die je al jaren probeert te negeren en daar dan naar kijken kan heel pittig zijn. Therapie is niet voor watjes.

Plezier maken

Dat wil niet zeggen dat coaching of therapie altijd loodzwaar is. Er wordt tijdens de sessies gelukkig heel wat gelachen. Humor helpt heel goed bij het verwerken en alles een plekje geven. Een sessie bestaat bij mij niet alleen uit praten, ervaren en onderzoeken vind ik belangrijker. Ik maak gebruik van een aantal gedegen methodes die je helpen om in het hier en nu te kijken naar je blokkades, je pijn en je angst. Het is dan niet meer alleen maar praten over. Het is werken met de directe ervaring. Ik zie in tijdens de sessies hoe mensen groeien, het levert je zoveel op.

Heb je vragen?

Een appje is zo gestuurd. Bellen kan ook.

appen

Je kunt mij bereiken via WhatsApp en Signal

0654657234

Bellen

Een belletje is zo gedaan

0654657234

Mail

Mailen kan natuurlijk ook

Egge@komeenspraten.com